H-2330 Dunaharaszti
Bláthy Ottó u. 7.
Tel.: 36-24-520-240
Fax.: 36-24-491-444
contact@dekor.hu

Cégünkről

 

Home 
Cégünkről 
Termékeink 
Katalógus 
Hírdetések 
Keretek 
Újdonságok 
Elérhetőség 
Térkép Dekor Europa Kft
Dunaharaszti 2330
Bláthy Ottó utca 7.


ÜDVÖZÖLJÜK A DEKOR EUROPA
SZÍNES VILÁGÁBAN!

Nézzen körül lakásában, irodájában! Otthonosan érzi magát? A jó közérzet, a kellemes környezet kialakításában minden bizonnyal sokat segítettek a falakon függő képek, a polcokon, asztalokon lévő fotók. S ha ez így van, jó eséllyel Önt is vásárlóink között üdvözölhetjük, hisz képeink, kereteink a magyar háztartások nagy részében jelen vannak.

S ha már ismeri termékeinket, engedje meg, hogy a céget is bemutassuk:

A Dekor Európa Kft. 1991-ben alakult, kép-, képkeret-, fotókeret- és tükörgyártással, valamint alapanyag-forgalmazással foglalkozunk. A fenti területek mindegyikén vezető szerepet töltünk be, cégünk mára közép-Európa legnagyobb nyomtatott kép-gyártó üzemévé vált. Több mint 1000 hazai céggel, és 16 export-országgal állunk kapcsolatban.

Termékeink világszerte ismert és elismert minőségbiztosítási szabványok szerint készülnek: a TÜV RHEILAND EUROQUA KFT által végzett vizsgálat eredményeként 2002-ben cégünk megkapta az ISO 9001:2000 minőségi tanúsítványt.

Vásárlóink és partnereink legmagasabb szintű kiszolgálására törekszünk. Folyamatosan megújuló termékkínálattal, valamint a vásárlók egyedi igényeinek kielégítésével állunk az érdeklődők rendelkezésére.

Négyszázféle, színben, anyagban és profilban különböző keretléc-típussal, százféle passepartout-val, és a keretezéshez szükséges egyéb alapanyagokkal (akasztó, hátlap, üveg, papírsarok stb.) várunk minden érdeklődőt.

Térjen be hozzánk Ön is, nézzen körül bemutató termünkben, és válasszon kínálatunkból!

Katalógusaink és weboldalunk segítségével akár otthonából is rendelhet! (contact@dekor.hu)

Kérdéseikkel, kéréseikkel forduljanak bizalommal vevőszolgálatunkhoz, munkatársaink mindenben készséggel állnak az Önök rendelkezésére.


Copyright (c) 1991-2005 Dekor Europa ltd. All rights reserved. Minden jog fenntartva!
admin@dekor.hu