Képkeretek készítése egyedi méretben is.

Navigáció

Cégünkről

Kosár

VirtueMart
Az Ön kosara pillanatnyilag üres.

BejelentkezésCégünkről | Nyomtatás |

 

 

Nézzen körül lakásában, irodájában! Otthonosan érzi magát? A jó közérzet, a kellemes környezet kialakításában minden bizonnyal sokat segítettek a falakon függő képek, a polcokon, asztalokon lévő fotók. S ha ez így van, jó eséllyel Önt is vásárlóink között üdvözölhetjük, hisz képeink, kereteink a magyar háztartások nagy részében jelen vannak.

S ha már ismeri termékeinket, engedje meg, hogy a céget is bemutassuk:

A Dekor Európa Kft. 1991-ben alakult, kép-, képkeret-, fotókeret- és tükörgyártással, valamint alapanyag-forgalmazással foglalkozunk. A fenti területek mindegyikén vezető szerepet töltünk be, cégünk mára közép-Európa legnagyobb nyomtatott kép-gyártó üzemévé vált. Több mint 1000 hazai céggel, és 16 export-országgal állunk kapcsolatban.

Vásárlóink és partnereink legmagasabb szintű kiszolgálására törekszünk. Folyamatosan megújuló termékkínálattal, valamint a vásárlók egyedi igényeinek kielégítésével állunk az érdeklődők rendelkezésére.

Négyszázféle, színben, anyagban és profilban különböző keretléc-típussal, százféle passepartout-val, és a keretezéshez szükséges egyéb alapanyagokkal (akasztó, hátlap, üveg, papírsarok stb.) várunk minden érdeklődőt.

Térjen be hozzánk Ön is, nézzen körül bemutató termünkben, és válasszon kínálatunkból!

Katalógusaink és weboldalunk segítségével akár otthonából is rendelhet!

Kérdéseikkel, kéréseikkel forduljanak bizalommal vevőszolgálatunkhoz, munkatársaink mindenben készséggel állnak az Önök rendelkezésére.

 

Webáruház


Összes termék

Termék ajánló

EMA3 30x70 vászon, papir kép - D149
EMA3 30x70 vászon, papir kép - D149
3 217 Ft


  


Csomagjainkat a GLS futárszolgálat juttatja el
2000 Ft/doboz áron.